Nieuw: Dharma of Sound – Tibetan Sound Healing

Nieuw: Dharma of Sound – Tibetan Sound Healing

Nieuw: Dharma of Sound – Tibetan Sound Healing Opleiding

Peter Gouw neemt al enkele jaren groepen mensen mee naar het klooster van Lama Gangchen Rinpoche in Italië. Tijdens deze bijzondere retraite leert hij mensen hoe ze op traditionele wijze kunnen werken met de Tibetaanse klankschalen. Dit inspireerde Peter tot het ontwikkelen van een opleiding waarin de traditionele Tibetaanse sound healing centraal staat: de Dharma of Sound.

In 2017 klonk de eerste klank van de Dharma of Sound. De opleiding tot Tibetan Sound Healer startte met een groep enthousiaste deelnemers. Vanaf dat moment stond de dinsdagavond in het teken van persoonlijke kennis en groei, de klanken van Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten en de filosofie van het boeddhisme. Peter Gouw, Renske Sackman en Rémon Konjanan bundelden hun krachten waardoor de praktijklessen werden aangevuld met visueel sterke presentaties. De reacties van de deelnemers waren zeer positief: de opleiding bleek een groot succes! Daarom hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de vernieuwing, uitbreiding en professionalisering van de Dharma of Sound. In deze nieuwsbrief lees je alles over de nieuwe opleiding, workshops en de website.

Professionalisering

Vanwege het grote succes van de Dharma of Sound hebben we de opleiding het afgelopen jaar steeds verder geprofessionaliseerd. De opleiding is nu opgedeeld in verschillende modules waarin theorie en praktijk worden gecombineerd. Daarnaast organiseren we naast de opleiding ook diverse workshops gericht op sound healing en het boeddhisme. De jaarlijkse retraite naar het centrum van Lama Gangchen Rinpoche in Italië blijft natuurlijk ook een vast onderdeel in ons aanbod.

 

Naast de ontwikkelingen rondom de opleidingen en workshops van Dharma of Sound hebben we de afgelopen maanden, onder leiding van Rémon Konjanan, ook hard gewerkt aan een nieuwe website. Het harde werken heeft zeker zijn vruchten afgeworpen en we zijn dan ook bijzonder trots op de professionele website van Dharma of Sound!

 

Opleiding

In deze unieke opleiding word je in 5 modules opgeleid tot Tibetan Sound Healer. Een intensieve en zeer bijzondere opleiding waarin je door het werken met de mantra’s, klankschalen en andere Tibetaanse instrumenten volgens de oude traditie, je tevens bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen.

Lees meer!

Welkomst aanbieding

Als je je in december 2018 of januari 2019 aanmeldt voor een van de modules of workshops van Dharma of Sound, dan krijg je 15% korting op het cursusgeld (exclusief materialen).
Kijk gauw in de agenda voor de actuele data van de modules en workshops!

Missie Dharma of Sound

Dharma of Sound is nauw verbonden met Lama Gangchen Rinpoche die ons zegt dat “violent sound will be transformed into non-violent sound, peaceful sound, harmony sound, now and forever. By inner-scientist Guru Shakyamuni Buddha’s blessings”. Dharma of Sound wijdt zich volledig aan deze peace sound, de klank van vrede, door de authentieke leer toe te passen en over te brengen op een manier die aansluit bij onze westerse manier van denken. Op deze manier brengt Dharma of Sound de boeddhistische wijsheid en compassie uit het oosten naar onze westerse samenleving. Hierdoor worden zaden van vrede wereldwijd geplant. Elk zaadje is een sterke fundering voor innerlijke vrede. Op deze manier draagt Dharma of Sound bij aan wereldvrede, nu en voor altijd.

 

Meer informatie kan je vinden op www.dharmaofsound.com 

Post a Comment