Een kijkje bij: Ohmpunctuur

Een kijkje bij: Ohmpunctuur

Neem een kijkje in de bijzondere klankkamer van Ohmpunctuur Academy! Peter Gouw verzorgt samen met Renske Sackman workshops en persoonlijke trainingen op het gebied van Sound Healing.

Wat is Ohmpunctuur?

Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van sound healing. Deze bijzondere methode maakt gebruik van het helende vermogen van zuivere resonanties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aloude Tibetaanse klankschaal healing en de Chinese acupunctuurkennis.

Missie & Visie

Het is de missie van Ohmpunctuur Academy om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen en bewust te maken van de helende werking van klank en resonantie en de toepassing hiervan op een verantwoorde manier.

Persoonlijke Training

Een persoonlijke training is een individueel traject dat specifiek op je wensen, behoeften en kwaliteiten is afgestemd. In deze persoonlijke training ga je, onder begeleiding van Peter J. Gouw en/of Renske Sackman, de diepte in.

Opleiding

In deze veelomvattende en boeiende opleiding leer je in vier Modules de Ohmpunctuur Sound Healing. Een intensieve en bijzondere opleiding waarin je door het werken met Ohmpunctuur, je bovendien bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen. 

Workshops

Ohmpunctuur Academy biedt naast de opleiding tot Ohmpunctuur Sound Healer ook diverse workshops over sound healing aan. Deze workshops zijn een aanvulling op de modules van de opleiding, maar kunnen soms ook los gevolgd worden.

Bezoek de website van Ohmpunctuur op : www.ohmpunctuur.nl