Aanbieding: Ohmpunctuur – Module 1

Aanbieding: Ohmpunctuur – Module 1

Module 1 – Intuïtieve ontwikkeling en Zelfpreventie

Inschrijven

Je kunt je aanmelden op www.ohmpunctuur.nl of stuur een mail naar renske@ohmpunctuur.nl

We hebben een hele mooie aanbieding voor jullie! Ohmpunctuur geeft iedereen eenmalig de mogelijkheid om de bekende 2-daagse Module 1 – Intuïtieve ontwikkeling en Zelfpreventie te kunnen volgen voor €195 in plaats van €399,-!

 

In deze module leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur op jezelf toepassen door het werken met de Mid Ohm stemvork, de Aura Cleaners en de psychologie van de chakra’s en aura.

 

Velen van ons zijn energetisch vervuild en uit balans. Niet alleen door de overvloed van geluiden en stralingen (electrosmog), maar ook door stress, emoties en energetisch vuil van jezelf en anderen. En wat dacht je van de 5G die eraan komt in Nederland? Op Facebook en op internet kun je vele posts lezen over hoe slecht deze straling voor ons is. Zelfs de vogels vallen er dood van neer. Dat zegt toch wel wat… 5G is niks anders dan een hele sterke trilling. Het energieveld dat ieder mens om zich heen heeft bestaat uit verschillende lagen met verschillende frequenties. Ook trilling dus. Maar omdat de trilling van straling, zoals 5G, en ons natuurlijke energieveld geen match is, krijg je disresonantie. Ons energieveld raakt uit balans, je raakt je unieke trillingspatroon kwijt. Het kan leiden tot vervelende klachten, zoals veel en snel moe, weinig energie, je grenzen moeilijk kunnen stellen en om keuzes te maken, laag zelfbeeld, somber zijn en negativiteit, en zelfs tot burn-out, depressie, psychose, ziekte en het ontstaan van lichamelijke en/of psychische klachten.

 

Wil je hier meer over weten? En wil je leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen schadelijke vormen van energie? In deze vernieuwde module 1 leer je hier alles over! In de ochtend krijg je de theorie, en maken we visueel hoe het nou precies zit met de aura en de chakra’s en de invloed die trilling hier op heeft (heel fijn voor alle beelddenkers onder ons!). In de middag gaan we over op de praktijk en leer je werken met de stemvorken.

 

Deze aanbiedingsmodule staat gepland op 2 weekenden in januari:

19 & 20 januari 2019
26 & 27 januari 2019

 

Beide lesdagen zijn van 10:30 – 16:30 uur en vinden plaats in de praktijk van Ohmpunctuur, Sprengenweg 148 in Apeldoorn. De module wordt gegeven door Ohmpunctuur docent Renske Sackman.

 

Meer informatie over module 1 vind je hier: http://www.ohmpunctuur.nl/module-1-intuitieve-ontwikkeling-en-zelfpreventie/

 

Post a Comment