Ohmpunctuur Academy

Opleiding Energetisch Ohmpunctuur Therapeut

In deze veelomvattende en boeiende opleiding leer je in zes Modules en één gong workshop de gehele energetische Ohmpunctuur behandeling. Je leert werken met resonantie en jezelf als instrument in te zetten voor het welzijn van jouw cliënten om hun persoonlijke klankkleur weer te vinden. Door middel van de resonantie ga je werken op diepere levels. Een intensieve en bijzondere opleiding waarin je door het werken met Ohmpunctuur, je tevens bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen.

Wat is Ohmpunctuur?

Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van sound healing. Het is een reflextechniek en maakt gebruik van de aloude Tibetaanse klankschaal healing en Chinese acupunctuurkennis. De naalden zijn vervangen door speciale stemvorken met diverse frequenties, gecombineerd met kristallen en Tibetaanse klankschalen en planetaire en Aziatische gongs. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergieën makkelijker doorstromen en brengen lichaam, ziel en geest in balans.

 

Ohmpunctuur activeert het natuurlijk helend vermogen van de mens. Hierdoor kunnen ziektes voorkomen, genezen of verlicht worden. Ohmpunctuur kan de meest gevraagde behandelingen aan.

 

Relaxerend effect op lichaam en geest
De Ohmpunctuur sessies hebben als objectief het ontspannen van het gehele lichaam en de geest en het versterken van het immuunsysteem. Talrijke relaxatietechnieken ontwikkelen zich maar verstrekken meestal slechts een kortstondige ontspanning. De oorzaak van de niet ontspannen toestand ligt verder dan bepaalde stresssymptomen. Ohmpunctuur heeft als doel de persoon te helpen ontspannen en gelijktijdig een langdurig welzijn te vinden. Dit gebeurt door de meridianen en energiepunten te laten doorstromen. Zo kan het lichaam beter ontladen en de toxine en gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Met deze zachte resonantie techniek, natuurlijk en pijnloos, worden de spanningen bevrijd.  Een algemene kalmering en verbetering van de slaap, verhoogd concentratievermogen en een verbeterd dagelijks herstel, van lichaam en geest met Ohmpunctuur. 

 

Trilling en klank vormen de matrix die alles in het universum met elkaar verbindt. In dit harmonische ‘levensweb’ zijn we ofwel in balans – wat betekent dat we onze hoogste missie op deze aarde verwezenlijken – ofwel uit balans – wat betekent dat we ons persoonlijke potentieel blokkeren. In deze resonantie proberen we onze trilling weer in evenwicht te brengen. Dit herstelde evenwicht kan dan weer een positieve invloed hebben op ons gewone, dagelijkse leven. Het wordt een vreugdevolle, speelse en ontroerende ervaring.

 

Klank (in de vorm van muziek, resonantie of ‘toning’) kan vastzittende  energie losmaken en oplossen. Het beoefenen van muziek helpt ons om ons bewust te worden van onze innerlijke kosmische klank of zieltoon. Door de geschiedenis heen hebben we de kracht van muziek leren kennen – hoezeer zij mensen kan opbeuren en wakker schudden of kalmeren en troosten. Het herstel door Ohmpunctuur van eigen geest en lichaam is een unieke manier om jezelf te helpen.

Ohmpunctuur Academy 

 

Adres
Sprengenweg 148
Apeldoorn, 7314 PL

 

Contactpersoon
Renske Sackman
06- 23 72 19 88
renske@ohmpunctuur.nl

www.ohmpunctuur.nl

 

Module 1 Intuïtieve Ontwikkeling en Zelfpreventie

Leer werken met de stemvorken volgens de unieke Peter Gouw Methode! In deze module leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur volgens de Peter Gouw Methode op jezelf toepassen door het werken met de Mid Ohm stemvork, de Aura Cleaners en de psychologie van de chakra’s en aura.

Lees meer

 

Module 2 Basisbehandeling en Zelfreflectie

Leer werken met de stemvorken en de klankschaal volgens de unieke Peter Gouw Methode! In de tweede module brengen we de stemvorken samen met de klankschaal, en hiermee kies je om je verder te verdiepen in deze unieke en doeltreffende resonantietherapie.

Lees meer

 

Module 3 Chakra stemvorken en Oorkaarsbehandeling

In de derde module leer je werken met de zeven Chakra stemvorken. Dit geeft je nog meer precisie in je werk met resonantie en dus een verdieping van de Ohmpunctuur behandeling.

Lees meer

 

Module 4 Planetaire stemvorken en Klankdiagnose

Leer werken met een uitgebreide set stemvorken, Tibetaanse en kristallen klankschalen volgens de unieke Peter Gouw Methode! In de vierde module gaan we weer een stap verder in de Ohmpunctuur behandeling volgens de unieke Peter Gouw Methode.

Lees meer

 

Module 5 Behandelingsprotocollen en Acupunctuur

n de vijfde module leer je met de Ohmpunctuur werken op specifieke resonantiepunten gebaseerd op de Chinese Geneeskunde. Het zijn diverse energetische Ohmpunctuur behandelingsprotocollen (o.a. relax- en migrainepunten).