Maan frequentie 210.42hz – Lunar Frequency

Maan frequentie 210.42hz – Lunar Frequency

Cymatic video van Journey of Curiosity. 

 

Maan Frequentie ☾ 210.42hz. Trillend in frequentie toegediend ‘Lunar Water’ door @ frequencyh2o. Het water dat hierbij wordt gebruikt, maakt wel degelijk verschil, bekijk ze.

 

Je zult misschien merken dat de patronen binnen de cirkels enigszins variëren, dat komt door het feit dat veel variabelen in balans zijn, zoals waterdiepte enz. Ze kunnen allemaal iets meer of minder water bevatten. Dit proces is een evenwichtsoefening van variabelen. Dit is van puur signaal, ik heb daarna het geluid van de corresponderende noot gemengd.

In 1978 ontdekte Hans Cousto, een Zwitserse wiskundige en musicoloog, de natuurwet van de COSMIC OCTAVE als de schakel tussen verschillende soorten perodisch voorkomende natuurverschijnselen, zoals de baan van de planeten, het weer, kleuren, ritmes en tonen. De formule van het Kosmische Octaaf gebruiken f. 2n (= meervoudige verdubbeling van een bepaalde frequentie) Hans Cousto heeft eerst astromische periodes omgezet in hoorbare frequenties. Er is gerapporteerd dat het invloed heeft op creativiteit en verbeelding, empathie, geheugen, spiritualiteit, toegenomen meditatie en bewustzijn.

☽ Maan Frequentie ☾ 210.42hz.
Toon: 210.42 Hz = G # (a1 = 445.9 Hz / 440 Hz + 22.9 cent)
Kleur: oranje
Chakra: Sacraal Chakra
Effect: stimuleert seksuele energie, ondersteunt erotische communicatie, (medicinaal: voor vrouwen is het goed voor regulatie van menstruatie, in algemene stoornissen van klier en lymfe systeem)

Volg Journey of Curiosity op:

 

 

Wat vind je ervan? Laat het ons weten in de comments, ook als je vragen hebt en als je iets voelt.

 

Klanktherapeut.nl mag het materiaal van Journey of Curiosity gebruiken door toestemming van de copyright houder.