Retraite Albagnano Healing Meditation Centre – ? t/m ? Okt

Retraite Albagnano Healing Meditation Center in Italië

 

Tijdens deze unieke retraite in het Albagnano Healing Meditation Center in Italië leer je de echte Tibetaanse leer, zoals er in de oude tijden door de Boeddhisten mee gewerkt werd. Het traditionele gebruik van de klanken en trillingen van de Tibetaanse klankschalen staan centraal in deze workshop. Wat is de impact van deze klanken op het lichaam? En hoe kan je jezelf hiermee helpen en beschermen tegen angst en energetische vervuiling van anderen?

 

Tijdens deze retraite verblijf je bij het klooster van Lama Gangchen Rinpoche, waar we tevens gebruik maken van de Gompa. Hier zullen we in deze dagen het chakra-wiel gaan lopen met de 32 Boeddha’s, waarbij op bijzondere wijze jouw schaal en alle chakra’s geïnitieerd worden. Ook zal je al je vragen kunnen stellen die je altijd al hebt willen stellen omtrent het Boeddhisme aan een monnik verbonden aan het klooster, en je ervaart de resonantie van de puja’s.

 

Een intensieve en zeer bijzondere week waarin je door het werken met de klankschaal volgens de oude traditie, je tevens bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen.

 

Lees hier meer over deze bijzondere retraite.

 

Aanmelden via info@dharmaofsound.com

oktober 14 @ 10:30 — februari 19 @ 20:00
10:30 — 20:00 (30′)

Peter Gouw, Rémon Konjanan, Renske Sackman

Meer lezen