7.83 hz – Binaural Beats | Lage Schumann Resonantie | Oceaan Geluiden

Hoe te luisteren: Als je naar binaurale beats luistert, zorg dan dat er geluid in elk oor binnenkomt. Je kunt een koptelefoon of oordopjes dragen, afhankelijk van wat comfortabeler is. Als je geluid in één oor verliest, hoor je de binaurale beats niet die onafhankelijk door de hersenen worden gecreëerd. Houd het volume altijd op een comfortabele stand.
Wat zijn binaurale beats?
Als je twee tonen hoort, een in elk oor, die iets verschillen in frequentie, verwerken je hersenen een beat op het verschil van de frequenties. Dit wordt een binaurale beat genoemd. Binaurale beats worden beschouwd als auditieve illusies. Wil een binaurale beat werken, dan moeten de twee tonen frequenties hebben van minder dan 1000 Hz. Het verschil tussen de twee tonen mag niet meer dan 30 Hz zijn. De tonen moeten ook afzonderlijk beluisterd worden, een via elk oor.
Calmer | Sound Journeys
Wanneer je luistert naar een Calmer | Sound Journey, verken je de wereld van muziek, geluiden en frequenties. Een Sound Journey bestaat uit complexe lagen van audio opnames en gesynthetiseerde geluiden. Deze geluiden prikkelen het auditieve systeem op een manier die je misschien nog niet eerder hebt ervaren.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bF5qRkEPH64[/embedyt]