About

Over Klanktherapeut

 

Klanktherapeut is Zwolle’s meditatieve Sound Healing Studio gewijd aan het gebruik van de oude wetenschap van Klanktherapie om mensen te helpen balans te vinden in hun drukke leven. We gebruiken een palet trillingsfrequentie van gongs, kristallen klankschalen, kristallen Piramides, Tibetaanse klankschalen, fluiten, drums, harmonie buizen, de stem en de klanktafel om de genezing in lichaam, geest harmonieus te kunnen bevorderen. Onze rustige omgeving is een toevluchtsoord voor alle leeftijden. We nodigen je uit om te komen kijken hoe het voelt om je te laten baden in de verschillende trillingen om een rustgevende harmonie tussen lichaam en geest te ervaren!

 

 

Best Books You Can Read on Amazon Premium

Over Rémon Konjanan

 

Geboren muzikant en componist. Aan de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) afgestudeerd met een Bachelor Composition & Music Technology en Master of Arts. Met Composition & Music Technology richtte hij zich op klanken die mensen konden raken. Zowel fysiek en mentaal. Met de Master of Arts werd er hier nog meer in verdiept.

 

Onder de vleugels van Peter Gouw leert en beoefend Rémon vanaf 2016 de Authentieke en Traditionele Tibetaanse Sound Healing en de Ohmpunctuur Methode voor Resonantie Therapie Behandelingen.